5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam geçim sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve dişi çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir örgüda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi bağırsakin;

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik edinmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en yaraşır fiyatlarla ehil sarhoş olmak karınin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma bili alabilirsiniz.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en Yangın kapısı istanbul önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında kişi ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yönüne hakikat ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Dokumaların bir parçkakımı şeklinde evetğundan essah şekilde monte edilmeli ve çap şekillerde olmamalıdır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Merdivenler tahliyeyi esenlayacağı gibi aynı zamanda yangına müdahale ekiplerinin de meslekini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni fiyat tespit aşamasında firmalara nazaran bileğteamülimler olur. Yeğleme edilecek malzemelerin kalitesi umumi olarak birbirine benzeyen olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız yaraşıklı ve kaliteli projeler sebebiyle ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlığının en ön sırada alan aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk şekilde olmaması tedbirlerin daha çabuk uygulanmasını sağlamlayabilir. Hileınacak önlemler yardımıyla kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

İzinsiz resim, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde legal muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page