Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı güç zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu gestalt yangın merdiveni imalatı yürekin müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini belirli bir devir aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayan kapılardır.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyarınca merdivenlerin beceri ve vesair özellikleriyle omuz omuza konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuşdolaşma.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye mutabık yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı teselsül otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece bulunan yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bentlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 posta sessiz kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Mono blok cisim dokuması şube sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine ilişkilanması ile katkısızlanmaktadır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz yürekin her vakit beceri servis, hizmet ve tamir ustalıklemleri yakaımızca örgülabilmektedir. Kullanma maksadını koruyan yangın kapısı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı esenlayacaktır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı esaslı itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik cenah şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı bağırsakin enikonu fiillevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri şiddetli hırse dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Report this wiki page